Home > Forum > General > KSeF layout faktury

KSeF layout faktury
0

Czy ktoś ma plik transformaty (xsl) który zaprezentuje fakturę w ten sposób jak na załączniku?

In reply to: Slawek

tu mam coś lepszego: https://github.com/asoio/ksef-xslt/blob/main/kseffaktura_fa(3).xsl

Cześć, też szukam transformaty najbardziej zbliżonej do KSeFowej - to z gita nadaje się czy znaleźliście coś lepszego?

Dziwi mnie fakt, że dostawcy z jakim współpracujemy dostarczają tranformatę taką jak jest teraz w KSeF a Webcon ma tą Ministerialną, której po prostu nie da się czytać.
Webcon - może warto podjąć ten temat?

In reply to: Dominik

Cześć, też szukam transformaty najbardziej zbliżonej do KSeFowej - to z gita nadaje się czy znaleźliście coś lepszego?

Dziwi mnie fakt, że dostawcy z jakim współpracujemy dostarczają tranformatę taką jak jest teraz w KSeF a Webcon ma tą Ministerialną, której po prostu nie da się czytać.
Webcon - może warto podjąć ten temat?

Naprawdę @webcon nie podejmie się tematu?
Każdy dostawca, który pobiera dokumenty z KSeF jest w stanie prezentować je jak należy a Webcon wrzucił to co udostępniło ministerstwo i uważają temat za załatwiony. Dostawcy też rozkładają ręce i nie są w stanie nic poradzić mimo wielu zgłoszeń od klientów.